Pagina se incarca ... va rugam asteptati!
 
 
 
 
 

        Aparatele de aer conditionat pentru uz casnic AUX sunt de tipuri diferite: la unele ambele corpuri se monteaza pe perete (SPLIT-WALL), in timp ce la altele corpul interior se instaleaza pe podea (FLOOR-STANDING).
 
MODUL DE OPERARE AUTOMAT :

Imediat ce ati apasat butonul, senzorul de temperatura si computerul din aparatul de aer conditionat sunt īn stare de functionare, iar temperatura din camera īncepe sa fie controlata de unul dintre cele trei moduri de functionare: cel de circulatie a aerului, de racire si de īncalzire.

Modul de operare Soft Dry (de reducere moderata a umiditatii): 

Cānd aparatul de aer conditionat este pe functia "on" intra īn actiune modul de racire, care reduce umiditatea din camera si cu o minima modificare a temperaturii se directioneaza īn exterior jetul de aer. Acest mod este propice īn situatiile īn care temperatura din camera este scazuta, iar umiditatea mare.

Modul de operare a circulatiei aerului:

Īn general, aerul cald se ridica si ramāne īn partea superioara a camerei. Operatia de circulatie poate asigura o temperatura uniforma īn toata camera si o midificare minima de temperatura. Atunci cānd este pe acest mod de operare compresorul nu functioneaza.

Butonul timer ON/OFF:

Dimineata, īnainte de a pleca de acasa, puteti sa fixati o ora anume cānd doriti ca aerul conditionat sa īnceapa sa functioneze īnainte ca dumneavoastra sa va īntoarceti acasa. Astfel, īncaperea va avea o temperatura confortabila. Īn acelasi timp, economisiti si energie electrica. Atunci cānd dormiti puteti sa reglati pornirea īn acelasi fel.

Controlul automat al jetului de aer:

Fanta verticala a jetului de aer se balanseaza īn sus si īn jos pentru a produce o briza de aer foarte placuta.

Modul de autocontrol Sleep:

Apasati butonul corespunzator si modul Sleep este activat. Pentru modul cooling (de racire) dupa ce veti apasa butonul sleep mode temperatura va creste automat cu 1 grad si cu īnca 1 grad īn urmatoarele 3 ore. Īn modul de operare heating (de īncalzire) dupa ce ati apasat butonul sleep temperatura fixata va scadea automat cu 2 grade, dupa care īnca 3 grade īn urmatoarele 3 ore. Īn modul sleep aparatul de aer conditionat se opreste automat dupa 5 sau 7 ore. Modul sleep va asigura un somn fara zgomot si a doua zi dimineata veti fi proaspat si plin de energie. 

Butoane fluorescente ale telecomenzii :

Operare usoara īn timpul noptii.

Lampa de semnalizare a defectiunilor.
Protectie la supraīncalzire /supraracire.
Eficienta īnalta, cost redus si consum redus de energie :

Eficienta īnalta, cost redus, consum redus de energie si silentiozitate. Grad īnalt de racire si īncalzire, eficienta ridicata si economie de energie, raport de īncalzire/racire de 120%, zgomot redus, mai mic de 42 db (A).

Mod de lucru uscat. Dezumidifica si racoreste.
Dispozitiv electronic īncorporat de protectie la īnghet :

Protejeaza aparatul de aer conditionat īmpotriva īnghetarii. Aparatele AUX CLIMA pot functiona īn timpul iernii chiar si la temperaturi exterioare foarte scazute.

Programare pentru 12 ore.
Ajusteaza temperatura pentru conditii confortabile de somn. 
Īntārziere automata a compresorului.

  

 
 
 
Aspect deosebit
Colturile rotunjite si culorile naturale sunt o īncāntare pentru ochi! Aparatele de aer conditionat din gama AUX CLIMA au un sistem de control al mediului unic si inovator.

Flapsuri automate
Pentru o distributie optima a aerului, flapsurile pot avea o miscare continua sau pot fi pozitionate cu ajutorul telecomenzii. Din considerente estetice flapsurile se īnchid atunci cānd aparatul de aer conditionat este īn stand-by.

Ventilator automat
Viteza ventilatorului scade automat pe masura ce temperatura din camera se apropie de valoarea stabilita.


Filtru anti-virus            Filtru deosebit de eficient. Filtru de sterilizare cu HEPA enzyme fibre electrostatice de carbon activ.

 

Copyright 2002 Alexa Trading S.R.L.  All rights reserved