.

 

  Capacitatea

capacitatea anuala de productie este de 2,5 milioane unitati de aer conditionat, ceea ce confirma inalta lor competitivitate.

 

  Clientii nostrii

ne exprimam dorinta sincera de a stabili relatii de lunga durata cu clienti din intreaga lume si de a le oferi satisfactia beneficierii de excelentele noastre servicii.

 
 
 

   Clima Group Co Ltd  este o societate mixta pe actiuni, infiintata in anul 1986, care produce tehnologie de varf. Suntem specializati în fabricarea aparatelor de aer conditionat pentru uz casnic marca  AUX.  Aparatele de aer conditionat pentru uz casnic AUX sunt de tipuri diferite: la unele ambele corpuri se monteaza pe perete, in timp ce la altele corpul interior se instaleaza pe podea. Puterea lor de racire si incalzire variaza de la 7.000BTU/H pana la 41.000BTU/H. Aceste produse de o calitate remarcabila au obţinut atestarea prin certificatele internationale  CE, TUV Rheinland Group si ISO9002  si sunt exportate in intreaga lume. 

Pentru ca deviza concernului  AUX Clima Group Co Ltd  este „piata creeaza produsul”, noi modele sunt produse continu pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor.

 
 

Angajati
are 8500 de angajati cu inalta calificare si un capital total de 121 milioane dolari SUA. Suprafata inteligentului oras industrial AUX Clima este de aproximativ 166000 metri patrati. 


Investitii
investitiile totale in productie sunt de 40 milioane dolari.

 

Pozitia
concernul AUX Clima este situat printre primele în Asia.

Copyright 2002 Alexa Trading S.R.L.  All rights reserved